Тонер касети за HP


Тонер касета за HP

В Tonerland.bg предлагаме огромно разнообразие от консумативи за принтери и всякакви печатни устройства, включително и тонер касети за HP. Ако се нуждаете от тонер или тонер касета, при нас ще намерите съвместимия консуматив. Едни от най-често използваните печатни устройства са с марка HP. Тяхното голямо търсене е причината ние да поддържаме широка гама тонери за тях с експресна доставка на следващия работен ден. При нас ще откриете касети, съвместими с CF217A, CF279A, Q2612A, CE285A и всичко останало, което ще ви потрябва при работа с принтер HP.

Каква тонер касета да изберете?

За добра работа на принтера и високо качество на печата, никога не трябва да правите компромиси при избора на тонер касети. Използвайте единствено качествени оригинални или съвместими, които да са с гарантиран произход. Това от своя страна е гаранция за високо качество. 

Ако изберете неподходяща касета, това може да доведе до пълен отказ на устройството ви да работи. Ако то все пак продължи да функционира, със сигурност качеството ще е силно занижено, а и животът на тонер касетата ще е много по-кратък, а това ще доведе до по-малък брой копия с една касета.

Как да сменим тонер касета HP?

Преди да пристъпите към смяна на тонер касетата, първо трябва да изключите принтера от ключа. Отворете изцяло горния капак като го повдигате само за дръжката. След това извадете блока с барабана и тонер касетата. Бутнете тогава надолу зеления лост и извадете касетата с тонера от барабана. 

Поставянето на новия тонер също е относително лесно, просто трябва да сте внимателни и да следвате инструкциите. Най-важното е да подходите отговорно към изхвърлянето на старата тонер касета. Опаковайте я добре, за да няма опасност да се разпръска тонер. Изхвърлете я отделно от битовите отпадъци.

Разопаковането на новата трябва да бъде извършено непосредствено преди поставянето ѝ в принтера. Така ще работи максимално дълго и добре.

Ако се нуждаете от нова тонер касета за HP, посетете Tonerland.bg.