Тонер касети за Xerox


Тонери за Xerox

Tonerland.bg предлага висококачествени консумативи за принтери. В това число влизат и тонери за Xerox . Предлагаме и тонер касети от типа 106r01487, 106r02182 и 106r02778, които са едни от най-популярните модели в България. Нашата цел е да предлагаме само качествени и проверени тонер касети за Xerox, като също така се съобразяваме с това, цената да бъде максимално добра. Нашият екип е натрупал опит в бранша вече повече от 5 години, доставяйки професионални услуги на бизнеса в България. Това ни ангажира да подхождаме с изключително внимание към всеки детайл и да предлагаме само най-доброто на нашите клиенти.

Какво е ресурс или капацитет на тонер касета? Как се определя? 

Капацитетът на тонер касетата винаги се определя от производителя. Той се изразява в това колко броя напечатани копия може да създаде консуматива, преди да бъде подменена тонер касетата – или според случая – рециклирана или заредена. Съществува общоприет стандарт по отношение на ресурса на тонера. Той е изчислен при петпроцентно запълване на лист А4. То е около две хиляди символа на лист хартия.

Защо да поръчаме тонер за Xerox от Tonerland.bg?

Tonerland.bg е един от доказалите се доставчици на консумативи за печатащи устройства с България. Големия брой клиенти, които обслужваме ежемесечно ни помага да следим новите тенденции и технологии в бранша непрекъснато. Така успяваме да се актуални и винаги да отговаряме на нуждите на клиентите, които са доверили тази така значима част от бизнеса си на нас. Нашата цел е винаги да търсим най-доброто съотношение между цена и качество, което да гарантира безупречна работа на хиляди машини, които поддържаме ежемесечно. Ако искате и вие да имате доверен партньор в лицето на Tonerland.bg сте го намерили!