Фирмено представяне

История
Тонер Ленд ООД е основана през 2015г. с основна дейност ремонт и поддръжка на офис техника, рециклиране и презареждане на тонер касети. Година по-късно фирмата започва собствен внос и дистрибуция на нови съвместими тонер касети, а също така и внос на лазерни принтери и многофункционални устройства от Германия. 

Екип
Дружеството работи с квалифициран и мотивиран персонал, който предлага и реализира персонални решения, отговарящи на изискванията и нуждите на  всеки клиент.

Мисия и визия
Нашата мисия е да предлагаме качествени комплексни решения в областта на хардуерната поддръжка на офис техника с индивидуален подход към всеки клиент!

Фирмата е създадена и се стреми да отговори на все по-високите изисквания на разрастващия се ИТ пазар в България.

Амбициите ни са:
От млада фирма със способен екип да се наложим, като една от водещите фирми в областта си, залагайки на качествено и коректно отношение.

ОСНОВНИ ДЕЙНОСТИ НА КОМПАНИЯТА

За нуждите на големи организации ние предлагаме комплексни технологични решения, в които най-новите технологии на световните ИТ производители работят в единична интегрирана информационна система, осигурявайки висока наличност на ресурсите и приложенията, гъвкавост,  висока производителност и оптимизирани разходи  за поддръжка и експлоатация:

›› Доставка, инсталация, конфигурация и настройка на хардуерно оборудване от водещи световни производители, както и всички съпътстващи интеграционни услуги и поддръжка в цялата страна.

››  Доставка  на нови, съвместими и рециклирани (презареждани) консумативи.

›› Диагностика и сервиз печатаща техника, от малки принтери до големи копирни машини.

›› Договори за абонаментна поддръжка и сервиз.