Toner cartridges

Brother
Canon
HP
Samsung
Lexmark
Dell
Epson
Toshiba
Xerox
IBM
Konica Minolta
Kyocera
OKI
Ricoh
UTAX
Nashuatec
Rex-Rotary
Panasonic
Philips
Triumph Adler
Olivetti

Tonerland.bg предлага голямо разнообразие от консумативи за принтери и всякакви печатни устройства. При нас ще откриете всякакви тонер касети. Каквато и да е марката и модела на устройството ви, Tonerland ви предлага подходящите тонери и тонер касети. 

Имаме налични, както оригинални, така и съвместими тонер касети с гарантирано качество и на едни от най-добрите цени на пазара! 

Защо да се доверите на Tonerland?

Екипът на Tonerland е с дългогодишен опит в търговията с тонери и печатащи машини. Голяма част от нашите клиенти са с нас повече от 5 години, като за този период ние сме успели да докажем себе си, освен като доверен партьор, а и като иноватори в сферата. Нашите над 5000 доволни клиенти през последните години са доказателство за това, че успяваме да доставим високото качество, което имат нужда.

Една от нашите иновативни услуги, която трупа все повече популярност е Оптимизирането на разходите за печат. С нея вие повлучавате 4 съществени предимства:

1. Намалявате разходите за печат с минимум 50%

2. Получавате безплатно устройство за печат според нуждите ви

3. Получавате 100% гарантирана поддръжка, като дори устройството да се развали ние веднага го подменяме безплатно, така че да няма прекъсване в работата ви.

4. Целият ангажимент за поддръжката и сервиза е наш, тоест пестите 100% от времето си.

Всичко това е с цел да се фокусирате върху бизнеса си и да оставите грижата за вашите печатащи устройства, тонери и консумативи на нас. 

Нашите над 5000 доволни клиенти през последните години са доказателство за това, че успяваме да доставим високото качество, което имат нужда. Ако искате и вие доверен партньор - не се колебайте. Tonerland е вашият избор!